MPH Architects | Cowell Clarke Fitout
17655
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17655,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Cowell Clarke Lawyers

Cowell Clarke’s front of house and innovative open plan workplace for all partners, lawyers and operational staff sets a new benchmark for legal offices in Adelaide

Client
Cowell Clarke Lawyers

Location
63 Pirie Street, Levels 9 & 10

Completion
October 2018

Procurement
Lump Sum Contract

The interconnecting stair provides a seamless transition between the front of house, staff areas and support spaces. The fitout encourages interaction and communication between staff over the two levels which ultimately improves productivity and professional delivery for their clients.

The dynamic yet approachable aesthetic is characterised by warm timber tones, extensive use of glass and innovative workstation clusters that collectively create a new paradigm for Cowell Clarke.