MPH Architects | Thebarton Community Centre
16676
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16676,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

THEBARTON COMMUNITY CENTRE

Community Facilities including halls, meeting rooms, café and commercial kitchen.

Client
City of West Torrens

Location
South Road, Thebarton

Value
$5 million

Completion
April 2013

Procurement
Fixed Lump Sum

The Thebarton Community Centre in Kings Reserve was designed as an iconic “pavilion in the park” in response to the City of West Torren’s objectives that it be a focus for the community, and a landmark as the northern gateway to the council area. The dominant built form with folded roof planes references movement, flight and the City of West Torrens as a transport hub.

AWARDS

AIA Commendation for Public Architecture 2013
Colorbond Award for Steel Architecture 2013